Hoofgerecht, 15 minuten, vis

Maart: radijs 

Deze salade is lekker hartig door de zoute zalm met sojasaus, én fris door de salade met radijsjes. En ook nog in 15 minuten klaar. Ik ben helemaal fan! Gewoon maken dus :)

Wat heb je nodig (voor 4 personen):

– 2 little gem salades

– 400 gram rijst

– 400 gram zalm

– 200 gram radijsjes

– 250 gram sojabonen

– scheut sojasaus

– scheut honing

Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst. Snijd de zalm in blokjes. Verwarm in een koekenpan een scheut sojasaus en een scheut honing en bak de zalm hierin. De zalm zal een beetje karamelliseren door de honing. Snijd de radijsjes in dunne plakken, die je vervolgens halveert.

Giet de rijst af. Breek de sla in stukken en serveer met de rijst, zalm, radijsjes en sojabonen. Bon appetit!